خبر

هنر دیجیتال

تازه های انتشارات عزیزستان

به گزارش روابط عمومی انتشارات عزیزستان  جدید ترین کتاب این انتشارات بنام “هنر دیجیتال ” در آخرین روزهای فروردین ماه مراحل آماده سازی آن به پایان رسید و زیور چاپ آراسته شد .

در اطلاعات تنظیم شده  فهرست نویسی فیپا ترجمه عنوان کتاب هنر دیجیتال را هنر رقمی و هنر کامپیوتری معرفی کرده .
در پشت جلد کتاب  اینگونه درج شده : از زمان اختراع عکاسی ، هیچ ابزار دیگری به اندازه رایانه بر هنر و فرهنگ تاثیر نذاشته است . هنر دیجیتال  برای اولین بار در دهه 1960 به وجود آمد ، زمانی که دانشمندان و بعدا هنر مندان برای اولین بار تلاش کردند تا با استفاده از یک ماشین ، نقاشی ایجاد کنند .

نویسنده کتاب هنر دیجیتال (Digital art) ولف لیسر و توسط خانم بهاره معیری   به زبان فارسی ترجمه شده یکی از ویژه گی های این ترجمه بر خلاف دیگر ترجمه های کتاب های تخصصی آشنایی مترجم با هنر دیجیتال و کار برد های هنری کامپیوتر بوده که خواننده آشنا به مباحث گرافیک رایانه ای خوب با متن و تصاویر ارتباط بر قرار می نماید و خواننده غیر تخصصی هم با مطالعه این کتاب به روند شکل گیری و کار برد های هنر دیجیتال آشنا می شود .

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*

دکمه بازگشت به بالا