استاد علی خزر نقاش و خوشنویس انقلابی او متولد ۱۳۳۱ است. وی از سال ۱۳۵۴ در نزد استاد فیروز ارجمندنیا که تحصیلکرده روسیه بود نقاشی را آغازکرد و با مکتب روس درمنظرهسازی آشنا گردید
وی پس از پنج سال تلاش مداوم در این زمینه از آموزه های استاد نام دار دیگری چون استاد هوشنگ پیمانی بهره گرفت و آموزه های عملی این استاد را بشکل جدی بکار بست ، علی خزری در این مقطع خود استادی چیره دست گشت و اقدام به برپایی کلاسهای نقاشی نمود و از سال 1361 شروع به پرورش هنر جویان نقاشی نمود ، استاد خزری اکنون بیش چهار دهه است که بعنوان استادی دلسوز و مهربان مشغول پرورش استعدادهای جوان در زمینه نقاشی است .
ایشان در نقاشیهایش، طبیعت ایران و زیباییهای آن را به تصویر کشیده است. او بارها و بارها به استانهای مختلف سفر کرده و بیش از هر جای دیگری از ایران، طبیعت گیلان و مازندران و گلستان را به تصویرکشیده است.
شیوه کار استاد خزری در نقاشی این چنین است برای شروع در جنگلها میگردد و از محیط بازدید مینماید و از مناظر زیبا عکس میگیرد و در همان محل با مداد و رنگ از منظرهها اتود زده و بعد از روی آن برداشتهای لحظه ای و عکسهای گرفته شده در منزل و آتلیه روی این اتود ها و برداشتهای تصویری مطالعه و سپس اقدام به خلق اثری جدید می نمایند.
از افتخارات استا علی خزر می توان به اولین دوسالانه نفاشی در موزه هنرهای معاصر اشاره کرد که وی در بین بیش از ۳۰۰ هنرمند به عنوان یکی از هفت هنرمند برتر رئالیست انتخاب گردید و این مقام را استادخزری در سالهای ۱۳۷۰، ۱۳۷۲ و ۱۳۷۴ نیز از آن خود کرد . آثار شرکت داده شده ایشان در این سه دوره از منظره های طبیعی ایران زیبا و مناطق شمال بوده است .
این همت بلند و پشت کار استاد مهربان ریشه در جوانی و دوران انقلاب دارد و در آن سالها با استفاده از هنر خوش نویسی کارهای تبلیغاتی و دیوارنویسیهای زیادی انجام داده است و در جهت پیش برد و پیروزی انقلاب اسلامی در ایام انقلاب شعارهای زیادی با قلم ایشان روی دیوارها بجای مانده .
مراسم نکوداشت استاد “علی خزر” روز حهار شنبه 19 اردیبهشت با حضور مسئولین فرهنگسرای اندیشه ، استادان هنر ،هنرمندان ،هنرجویان در نگار خانه اندیشه بر گزار خواهد شد .حضور عموم علاقه مندان در این مراسم آزاد است .
زمان : چهارشنبه . 19 اردیبهشت / ساعت 15
مگان : نگار خانه فرهنگسرای اندیشه
آدرس : خیابان دکتر علی شریعتی / نرسیده به پل سید خندان / بوستان شهید منفرد نیاکی
فرهنگسرای اندیشه